KURS

Oversikt over kurs som holdes, alle kurs bookes via kalenderens kursstartdato

Det er viktig at kurskoden som står i ( : ) i tittel fylles inn ved bestilling

Spor er spor. Skal hunden din følge blodspor/dyr eller folkespor etc så er det samme adferd, å spore.

Derfor er dette kurset for deg som ønsker å gå ett eller annet spor med din hund. Vi bruker det din hund er motivert for å «jakte» til innlæring av riktig sporadferd. 

Målsetning:  Å gi ekvipasjene grunnleggende innlæring i å trene spor, kunnskap og trening i å videreutvikle dette hjemme på en god måte. Slik at de på sikt kan befeste kommandoen spor.

Krav: Alle hunder kan delta, i alle aldre.

Antall deltakere: 8 stk

Antall økter: Lørdag og Søndag,4 t begge dager. Med litt teori lørdag.

Pris: 1500,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom

Ta med: Godbiter, leke, halsbånd/sporsele, sporline og førerline. Ta med blod i egnet flaske dersom du vil ha blodspor som oppgave og eller slepegjenstand/sluttgjenstand. Evt skrivesaker for egne notater. Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Dag 1 blir lagt opp slik at 1-2 ekvipasjer er ute i trening samtidig. Resten av deltakerne er tilskuere, forbereder egne spor, mens hundene ligger på hvile i bil. På denne måten kan alle lære av hverandre. Dag 2 øker vi på med flere i aktivitet samtidig. Møt opp i god tid og luft hundene før kursstart.

Kaffe blir servert.

Kurset tar for seg viderutvikling av kjente lydighets øvelser som sitt, innkalling, dekk, gå på plass mm og vanskelig-gjøring av disse. Vi gir hverandre gode rammer og forutsetning for å kunne trene og utvikle allerede innlærte øvelser.

Målsetning: Å gi ekvipasjene gode forutsetninger i trygge rammer for å videreutvikle sin lydighet. Avdekke evt mangler i tidligere innlæring, belyse forskjellige belønningsteknikker, belyse viktigheten av å dele opp øvelser, gi kjennskap til det å generalisere en øvelse.

Krav: Alle hunder kan delta. At hunden kan sitt og bli sittende, dekk, gå pent i bånd og innkalling. På dette kurset ønsker vi hunder som har dette innlært, men som trenger hjelp til å utvikle og vanskelig-gjøre disse i ett nytt miljø og en ny situasjon.

Antall deltakere: 6 stk

Antall økter: 4 Kvelder a 2 timer.

Pris: 1800,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom

Ta med: Godbiter, leke og førerline. Evt skrivesaker for egne notater.

Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Dag 1 blir lagt opp slik at 1-2 ekvipasjer er ute i trening samtidig. Resten av deltakerne er tilskuere, mens hundene ligger på hvile i bil. På denne måten kan alle lære av hverandre og vi får kartlagt litt nivå. Vi øker på med flere i aktivitet fra kveld 2. Møt opp i god tid og luft hundene før kursstart. Kaffe blir servert.

Kurset tar for seg primært nyinnlæring og belønningsteknikker. Vi vektlegger positiv forsterkning og timing. Hunden og fører skal få hjelp til å kommunisere med enkle teknikker, slik at belønning blir korrekt.

Målsetning: Å gi hundefører en god og bred innføring i innlæringsveien. Og nok tips og råd til å kunne videreutvikle øvelser ved hjemmetrening.

Krav: Alle hunder kan delta, i alle aldre.

Antall deltakere: 8 stk

Antall økter: 4 Kvelder a 2 timer.

Pris: 1500,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom

Ta med: Godbiter, leke ogførerline. Evt skrivesaker for egne notater.

Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Dag 1 blir lagt opp slik at 1-2 ekvipasjer er ute i trening samtidig. Resten av deltakerne er tilskuere, mens hundene ligger på hvile i bil. På denne måten kan alle lære av hverandre. Vi øker på med flere i aktivitet samtidig ettersom kveldene går. Møt opp i god tid og luft hundene før kursstart. Kaffe blir servert.

Holde, gripe, bære, avlevere

Apport er apport, om hunden skal hente vilt eller dummier.

Fokus på å bygge kommandoen Apport. Vektlegger positiv styrt innlæring og at man deler opp og bygger apportøvelsen bit for bit.

Målsetning: At den enkelte ekvipasje skal kunne få med seg nok av tips og råd til å kunne lære inn apporten korrekt, trene videre og utvikle apportkommandoen hjemme.

Krav: Alle hunder kan delta. At hunden behersker kommandoen Sitt og blir sittende ved deg.

Antall deltakere: 6 stk

Antall økter: 4 Kvelder a 2 timer (første kvelden 2,5 time pga litt praktisk demo)

Pris: kr 1800,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom

Ta med: Godbiter, leke, apportgjenstander, halsbånd og førerline. Evt skrivesaker for egne notater.

Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Kveldene blir lagt opp slik at 1-2 ekvipasjer er ute i aktivitet samtidig. Resten av deltakerne er tilskuere og hundene ligger å hviler. På denne måten kan alle lære av hverandre. Møt opp i god tid og luft hundene før kursstart.

Kaffe blir servert.

Søke, gripe, holde, bringe, avlevere.

Apport er apport, om hunden skal hente vilt eller dummier.

Fokus på å videreutvikle kommandoen Apport. Positiv forsterkning, det å gjøre øvelsen gøy.

Her utvikler vi apporten til en sammensatt øvelse med varierende utfordringer og krav ift den enkeltes utgangspunkt.

Målsetning: At den enkelte ekvipasjen skal kunne få hjelp til å utvikle og vanskeligjøre øvelsen Apport. På denne måten få tips og råd til å kunne befeste kommandoen på en god måte.

Krav: Alle hunder kan delta. At hunden har minimum innlært gripe, holde, bære, avlevere.

Antall deltakere: 6 stk

Antall økter:  4 stk kvelder a 2 timer(første kvelden 2,5 time pga litt kartlegging nivå)

Pris kr 1800,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom

Ta med: Godbiter, leke, apportgjenstander, halsbånd og førerline. Evt skrivesaker for egne notater.

Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Kveldene blir lagt opp slik at 1-2 ekvipasjer er ute i aktivitet samtidig. Resten av deltakerne er tilskuere og hundene ligger på hvile i bil. På denne måten kan alle lære av hverandre. Møt opp i god tid og luft hundene før kursstart.

Kaffe blir servert.

Spor er spor. Skal hunden din følge blodspor/dyr eller folkespor etc så er det samme adferd, å spore.

Derfor er dette kurset for deg som ønsker å videreutvikle sportreningen. Om dette er blodspor,dyrespor,slepspor eller folkespor så legger kurset opp til at vi trener på det du vil trene på. Vi bruker det din hund er motivert for å «jakte» til videreutvikling av riktig sporadferd.

Målsetning: Å hjelpe ekvipasjene til å utvikle sin sportrening, gi dem råd og tips til å kunne fortsette sin trening på en god måte. Dette som en sunn og fin aktivitet, men også opp imot prøver og konkurranser.

Krav: Alle hunder kan delta. At hunden har befestet kommandoen spor og på den måten villig starter sporing av ett spor som blir presentert.

Antall deltakere: 6 stk

Antall økter: Lørdag og Søndag, 5 timer pr dag inkludert kartlegging av nivå lørdag.

Pris: kr 2000,- Bindende påmelding og faktura blir utsendt i forkant av kurset.

Sted: Skaugom/Skogen

Ta med: Godbiter, leke, halsbånd/sporsele, sporline og førerline. Stolsekk/campingstol. Ta med blod i egnet flaske dersom du vil ha blodspor som oppgave og eller slepegjenstand/sluttgjenstand.

Skaugombutikken er åpen om du trenger noe.

Kurset foregår ute i skogen og vi legger ut spor for hverandre, dette etter nivå og ønsker fra den enkelte. Ta med drikke og lunsj til deg og hunden. Evt skrivesaker for egne notater

Google Reviews

Skaugom hundesenter Stian Stende
4.8
Based on 70 reviews
powered by Google
Marius og mamma Lønnum
Marius og mamma Lønnum
12:11 11 Mar 20
Fantastisk sted når man har 4 jakthunder , som ikke kan slippes løst før de er på sporet av noe og borte i... dagesvis om de er uten peiler. Så kan man dra hit å se de løpe fri for parken er så stor at det føles som total frihet for dem ,samtidug som jeg har full kontrollread more
håvar Olsen
håvar Olsen
16:00 07 Mar 20
Knallbra sted og bemanning
Jan Sæther
Jan Sæther
11:57 02 Mar 20
Virket som ett greit sted. Veldig ok for hunder, siden det ligger øde til og lite forstyrrelse.
Gitte Sundhaugen
Gitte Sundhaugen
08:32 03 Aug 19
Engasjerte folk, flott sted! Her har hundene det godt!
Pål Nilsen
Pål Nilsen
10:22 21 Jul 19
Fantastisk flott sted som vi virkelig vil anbefale! Her opplevde vi at vår hund ble tatt meget godt vare på, at du... daglig kan se filmsnutter av din hund hvor den b.l.a løper rundt på et stort uteområde sammen med andre hunder og stor koser seg, gjør at du slapper mer av og kan nyte din ferie!read more
Lillian Holthe
Lillian Holthe
21:53 17 Jul 19
Hundene som er på kennelopphold på Skaugom har det helt supert! De blir tatt godt vare på av dyktige hundefolk, de... har masse botreplass ute og moderne, flotte oppvarmede/ventilerte rom inne, med egen uteplass. Hundeparken på Skaugom er stor, men oversiktlig. 50 mål inngjerdet tomt som er helt trygg for store eller små hunder. Parken brukes som ekstra aktivisering på kenneloppholdet, eller man booker parken for seg selv og sine hunder, eller om man vil ta turen med venner og bekjente. Hver husstand/ekvipasje betaler for seg selv. Det finnes en egen Facebookgruppe for de som benytter åpen park,- der avtaler man å booke parken, og så kan de som ønsker det komme dit den timen det er åpen park. Hundene kan også være på Skaugom på dagtid (uten eier), se hjemmesiden for priser og mer informasjon. Skaugom hundesenter har også egen butikk, med salg av bl.a. fór og godbiter, samt utstyr til hund og fører. Vi har to fuglehunder (Saga og Luna) som ofte er på Skaugom; mye i hundeparken, men også på kennelen. Vi har også vært der på apportkurs og trent der på due, begge deler var profesjonelt og vellykket. Anbefaler plassen på det sterkeste ?read more
Roger Haug Østvang
Roger Haug Østvang
10:23 13 Jul 19
Meget bra anlegg og dyktige folk. Prisen er noe stiv, men man får verdi for pengene
Bjørn Erik Ness
Bjørn Erik Ness
21:03 06 Jul 19
Bra service, finne fasiliteter, god pris, flinke folk
Dan- Olav Aasterud
Dan- Olav Aasterud
17:58 04 Jul 19
Fint sted med mye plass for hundene. Hadde hunden der ca 2,5 uke og det ble lagt ut bilder hver dag og noen videoer.... Virket som hun hadde trives der godt. ???read more
Robert Jonli
Robert Jonli
05:46 24 Jun 19
Fint sted og flott arrangement, med konkurranser og god mat. Topp service.
Håkon Klætte
Håkon Klætte
18:07 03 Jun 19
Alltid trivelig å komme. Bikkja stortrives med suverent personell.
Sven Erik Solstad
Sven Erik Solstad
19:06 09 Apr 19
Super plass dersom du har mange hunder som trenger egentrening. ?
Tor Olav Spjelkavik
Tor Olav Spjelkavik
10:31 02 Feb 19
En flott plass å ha hunden sin og et stort inngjerdet område hvor hunden kan løpe fritt rundt.
ivar bekkvik lilleby
ivar bekkvik lilleby
11:01 30 Dec 18
Veldig hyggelig betjening, og gode forhold for hunden, bruker garantert skaugom ved en senere anledning også
Margrethe Smestad
Margrethe Smestad
12:20 19 Dec 18
Her er det trygt og fint fór hundene . Å man blir tatt vell i mot av hyggelige ansatte :-)
Gro Anita Øverstad
Gro Anita Øverstad
09:37 27 Aug 18
Kjempeflott uteområde, helt topp å være hund og hundeeier her????????
Jerry Sandigo
Jerry Sandigo
10:39 31 Jul 18
Big area so your dig can go and run, smell and play
Einar Solbrækken
Einar Solbrækken
10:44 28 Jul 18
Hyggelig personal,veldig bra tilrettelagt og flott beliggenhet.
Jon Magnus Reppen
Jon Magnus Reppen
10:03 19 May 18
Helt supert opphold og og en meget glad og fornøyd hund hjem igjen Jon Magnus Reppen
Per-Kristian Fossheim
Per-Kristian Fossheim
18:48 26 Feb 18
Hundesenter med 50 mål inngjerdet! Flott sted å slippe hunden fri sommer og vinter! Sentere tilbyr også hundehotel... og arrangerer kurs ol. Hundeparken reserverer du enkelt via nettsiden. Anbefales!read more
Next Reviews

Facebook

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .